Kanye West haluaa Cruz Beckhamin manageriksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham julkaisi pari viikkoa sitten ylpeänä äitinä 11-vuotiaasta Cruz-pojastaan videon, jossa poika laulaa Twistan ja Faith Evnsin Hopeful-nimistä kappaletta. Video sulatti katsojien sydämet ja sen myötä moni alkoikin povaamaan Cruzista seuraavaa Justin Bieberiä.

Cruz on perinyt isältään komean ulkonäkönsä ja saanut äidiltään laulunlahjat. Victorian julkaisemasta videosta tykkäsi noin 450.000 ihmistä ja sitä kommentoitiin yli 40.000 kertaa. Video kiinnitti myös Kanye Westin huomion eikä hän voinut olla kiinnostumatta valovoimaisesta ja lupaavasta laulajapojasta.

List uutisoi, että Kanye West olisi halukas tekemään Cruzista seuraavan supertähden. Kanye tapasi David Beckhamin Los Angelesissa ja ilmoitti eläköityneelle jalkapallotähdelle olevansa kiinnostunut manageroimaan Cruzia ja tekemään hänestä suuren poptähden. Ylpeät vanhemmat harkitsevat Kanyen tarjousta, mutta haluavat ensin jutella myös muiden Cruzista kiinnostuneiden musiikkialan vaikuttajien kanssa ja nähdä millaista sopimusta heillä on pojalle tarjota.

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

Video, jonka Victoria Beckham (@victoriabeckham) julkaisi