Radiohead poistui sosiaalisesta mediasta – kryptinen video julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen Radiohead-yhtyeen on jo pitkään huhuttu valmistelevan uutta levyään. Nyt yhtye on hämmentänyt fanejaan poistumalla ensin täysin sosiaalisesta mediasta ja julkaisemalla pian tämän jälkeen kryptisen videon.

Radiohead poisti viikonlopun aikana kaiken sisältänsä Twitter, Instagram ja Facebook -tileiltään. Tiistaina yhtye kuitenkin jakoi sosiaalisessa mediassa lyhyen videon. Videolla nähdään stop motion -animaatiolla toteutettu, visertävä lintu.

Videolle ei tarjoiltu minkäänlaista selitystä. Taannoin osa yhtyeen faneista sai Burn the witch, eli polttakaa noita -tekstillä varustettuja postikortteja. Tekstin epäiltiin viittaavan tulevan levyn nimeen.

Uuden levyn julkaisuun viittaisi myös se, että Radiohead tulee kiertämään maailmaa tämän kevään aikana. Suositun vaihtoehtorock-yhtyeen edellinen The King of Limbs -albumi julkaistiin vuonna 2011.