Tytär kuvasi käsilläseisontaa – isä hiipi viereen piereskelemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyttö oli oppinut hienon käsilläseisonnan, jonka hän halusi kuvata videolle. Hän oli asettanut videon kuvaamaan keittiöön, mutta kesken kuvaamisen isä tuli pilaamaan hienon käsilläseisonnan pieraisemalla tytön kasvojen lähellä.

Tyttö laittaa kameran kuvaamaan, minkä jälkeen hän asettuu kauemmaksi ja nousee hienosti käsilläseisontaan ilman vauhtia. Isä ilmestyy kesken kaiken kuvaan astellessaan keittiön tason luo. Isä seisoo tytön kasvojen edessä ja päättää päästää kovaäänisen pierun.

Äänekkään pierun jälkeen tyttö alkaa nauramaan ja menettää tasapainonsa. Tyttö kaatuu lattialle ja siirtyy hieman kauemmaksi isänsä takapuolen tulilinjasta. Tytär toruu huvittuneena isäänsä ja onnistui tallentamaan hieman hauskemman tilanteen videolle kuin hän oli ajatellut.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat