Tyttö nautiskeli mehujäästä – sitten aivojäätyminen yllätti täysin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luultavasti kaikki ovat kokeneet joskus sen epämiellyttävän tunteen kun aivot tuntuvat kylmää syödessä jäätyvän. Aikuiset laittavat aivojen jäätymisen hetkellä yleensä silmänsä kiinni ja pitelevät päästään käsillä kiinni kunnes tunne menee ohi, mutta eräs pikkutyttö kaipasi tukea vanhemmiltaan.

YouTube-videolla nähdään miten eräs pikkutyttö hämmentyy kokiessaan luultavasti ensimmäistä kertaa elämässään aivojen jäätymisen. Tyttö syö kulhosta murskattua mehujäätä, joka on niin kylmää, että tytön päätä alkaa vihlomaan.

Tyttö yllättyy selkeästi yllättävästä vihlovasta tuntemuksesta eikä tiedä miten siihen tulisi suhtautua. Tyttö nappaa aikuista kädestä kaksin käsin kiinni ja katsoo vanhempiansa silmiin kauhistunut ilme kasvoillaan.