Beyoncen takapuoli kuin miesten päiväunista – ilman photoshopia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyoncen yllätettyä äskettäin kaikki visuaalisella Lemonade-albumillaan ei W Magazine -lehti voinut olla julkaisematta vanhaa kuvaa Beyoncesta Instagramissa. Kuvasta syntyi valtava kohu photoshoppauksesta, sillä fanin mukaan laulajaa oli laihdutettu digitaalisesti.

Nyt Beyonce nähdään takuulla ilman photoshoppausta, kun hän poseerasi MET Gala -tapahtuman punaisella matolla New Yorkissa. Laulajatähden tiukka asu ei jättänyt juuri arvailun varaa vartalon muodoista, ja pääosaan nousivatkin Beyoncen takapuolen muodot, jotka lähentelevät nykypäivän täydellistä peppuihannetta. Takapuolen kaaren päälle olisi nimittäin voinut asettaa vaikka samppanjalasin seisomaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash