Käsittämätön onnettomuus videolle – patja kaatoi ja pelasti motoristin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa on nähty runsain määrin kojelautakameroiden tallentamia videoita erikoisista liikennetilanteista. Nyt verkossa on levinnyt Thaimaasta peräisin oleva onnettomuusvideo, jossa autosta tippuva esine sekä aiheuttaa onnettomuuden että pelastaa sen uhrin hengen.

Thaimaan Lopburissa kuvatulla videolla nähdään, kuinka auton avolavalla ilman asianmukaisia turvaköysiä kuljetettava patja tippuu ajoneuvon kyydistä. Patja lentää kohti tien reunassa olevaa moottoripyöräilijää, kaataen hänet.

Motoristi oli kuitenkin onnekas. Hän sattuu nimittäin kaatumaan suoraan onnettomuuden aiheuttaneen patjan päälle. Videon Youtube-kuvailussa moottoripyöräilijän kerrotaan säilyneen tilanteesta vahingoittumattomana patjan ansiosta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat