Poliisit eivät muka tanssi? Näin kävi Uudessa-Seelannissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusiseelantilaiset poliisit ovat nyt heittäneet Facebook-sivuillaan poliiseille ympäri maailmaa vakavan tanssihaasteen. Poliisit kehottavat muita poliiseja kuvaamaan itseään tanssimassa suosittua Running Man -tanssiliikettä jonkin kappaleen tahtiin.

Running Man -tanssiliikkeessä tanssitaan niin, että henkilö näyttää juoksevan paikoillaan. Yleensä tähän liikkeeseen lisätään vielä hauskasti mukana liikkuvat kädet ja iloinen ilme. Näiden kaikkien toteutuessa uusiseelantilaiset poliisit ovat jo heti kisan alussa luultavasti melko vahvoilla omalla suorituksellaan.

NZ Police Recruitment julkaisi tanssivista poliiseista Facebook-sivuillaan videon, jossa poliisit kehottavat muun muassa Australian, Tasmanian ja New Yorkin poliisilaitoksia tarttumaan rohkeasti heidän heittämään haasteeseen. Luvassa voi siis olla vielä paljon hauskoja tanssivideoita, joissa tällä kertaa poliisit ovat pääosassa.