Tapahtumajärjestäjä ei kysynyt lupaa pellon käyttöön – juhlilla pa*kamainen loppu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ennen ulkoilmafestivaalien ja muiden tapahtumien järjestämistä tulee ottaa monia lupa-asioita huomioon. Ensimmäisiä huomioonotettavia asioita on muun muassa se, että tilan tai alueen haltijalta on lupa festivaalien järjestämiseen.

Tämä jäi kuitenkin eräältä järjestäjältä huomioimatta.

Videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa ihmiset ovat järjestämässä isolle nurmikentälle jonkinlaista tapahtumaa. Tapahtumaan on jo pystytetty pari kojua ja koristelut on aloitettu. Tilan omistaja ei kuitenkaan ole tyytyväinen siitä, että hänen maillaan ollaan ilman lupaa.

Maanomistaja tulee keskeyttämään juhlajärjestelyt ajaessaan traktorilla paikalle. Traktori alkaa kiertämään kojuja ja ihmisiä ympäröiden koko alueen lannalla. Video opettaa, että matilan isännältä kannattaa aina kysyä lupa maan käyttöön ennen kuin alueelle lähtee pystyttelemään juhlia omin luvin.Katso video tästä.