Ted Cruz jättäytyi presidenttikilvasta tyylillä – löi vahingossa vaimoaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltain presidenttiehdokkuutta havitellut republikaanien edustaja Ted Cruz on jättäytynyt pois presidenttikisasta. Cruz ei enää uskonut omaan voittoonsa, minkä vuoksi hän näki parhaaksi jättäytyä pois kisasta kokonaan.

Ted Cruzin omat tukijoukot olivat miehen vierellä, kun hän ilmoitti puheessaan jättäytyvänsä pois presidenttikisasta. Cruz kertoi Huffington Post -lehden mukaan halunneensa havitella presidenttiehdokkuutta niin kauan kun näki voittonsa mahdolliseksi, mutta nyt Cruz oli päättänyt voiton olevan liian kaukana.

Puheen lopuksi hän vielä halasi isäänsä ja vaimoaan, jota hän kuitenkin onnistui vahingossa lyömään kasvoihin kaksi kertaa. Ensin Cruzin nyrkki osui vaimoa poskeen ja sitten kyynerpää nenään. Cruz otti kuitenkin lopulta myös vaimonsa halaukseen.