Posse palaa TV-ruutuihin – mukana hurjapäinen Miss Suomi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion televisiossa saanut Posse palaa MTV3-kanavalle kolmannen tuotantokauden jaksoin syksyllä 2016. Villiin joukkoon liittyy tulevalla kaudella hurjapäänä tunnettu Viivi Pumpanen, joka muistetaan myös Miss Suomena vuodelta 2010.

Posse haluaa yllättää katsojat tulevallakin kaudella. Voitolla yöhön ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmat voittanut hurjapää Viivi Pumpanen heittäytyy nyt uuden haasteen eteen ja liittyy Possen joukkoon. Suorien lähetysten konkarina Viivi tuo Posseen rutkasti naisenergiaa ja vauhtia.

– Olen sen verran pöljä, että innostuin tästä heti täysillä. Aina pitää olla vähän pilke silmäkulmassa, härnärinä ja virnuilijana. Tavallaan vähän kauhullakin odotan mitä edessä on, Viivi Pumpanen kommentoi.

Possessa nähdään syksyllä Viivin lisäksi Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden, Jarno Laasala ja HP Parviainen.