Matkustaja otti esiin selfiekepin – vuoristorata hätäpysäytettiin ja evakuoitiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selfiekeppien käyttö herättää runsaasti keskustelua, ja monissa tapahtumissa ne on jo kielletty turvallisuusuhkana. Nyt selfietikun käyttö on johtanut vuoristorata-ajelun keskeyttämiseen Disney California Adventure -huvipuistossa.

Huvipuistossa sijaitsevan California Screamin’ -vuoristoradan vaunu pysäytettiin, kun puiston työntekijät huomasivat yhden matkustajan käyttävän selfiekeppiä. Laitteen kaikki matkustajat evakuoitiin siitäkin huolimatta, että varsinaista vaaratilannetta ei ehtinyt syntyä.

Disney kielsi selfiekeppien käytön teemapuistoissaan viime kesänä turvallisuussyistä. Ilmeisesti kieltoon suhtaudutaan erittäin tosissaan, sillä KTLA-sivuston mukaan tämä on jo toinen vastaavanlainen tapaus Disney California Adventure -puistossa noin viikon aikana.