Mitä ihmettä? Britney Spears uskomaton näky uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears on julkaissut itsestään viimeaikoina paljon kuvia, joissa poptähti on joko alusvaatteisillaan peilin edessä tai sitten tanssahtelee videoilla viettelevästi kameralle oman musiikkinsa tahdissa. Tällä kerralla Spears esitteli uimapukuostoksiaan.

Britney Spears kertoo käyneensä ostamassa kolme uutta uimapukua, joista naisen oman suosikkiuimapuvun hän halusi jo kuvata muiden nähtäväksi. 34-vuotias poptähti julkaisi itsestään omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esitteli kirkasta limenvihreää uimapukuaan.

Uusi uimapuku on niin näyttävä, että se ei tulisi todellakaan jäämään huomioimatta jos Spears menisi se yllään lastensa kanssa rannalle viettämään aurinkoista päivää. Uimapuku paljastaa naisen rintavaon ison aukon vuoksi sekä kyljet, joiden yli menee vain vihreitä naruja.

Bought three new swimsuits today ? This one is my favorite!

Kuva, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi