K-System julkaisi uuden singlen – laulaja löytyi MySpacesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pitkän linjan konemusiikkitähti Kimmo ”K-System” Kauppinen on juuri julkaissut uuden Calling-singlensä. Kyseessä on moderni kappale, jossa yhdistellään elementtejä kansainvälisesti suurta suosiota nauttivan EDM:n eri tyylilajeista.

– Kappale sai alkunsa muutama vuosi sitten kun surffailin pitkin internetin ihmeellistä maailmaa ja päädyin Ann-Jattun Myspace sivustolle, jolta löytyi hänen kappaleitaan. Ihastuin hänen soundiinsa ja laitoin välittömästi viestiä, että kiinnostaisiko tehdä yhteistyötä, K-System kertoo.

Ann suostui oikopäätä ja kappaleen studiosessiot toteutettiin Lontoossa. Kappaleen voi kuunnella Spotifystä tästä linkistä. Tuoreen singlen myötä käynnistyy myös koko Suojmen kattava K-SYSTEM Presents: CLUB ANTHEMS –yökerhokiertue, jossa K-System esiintyy muiden kotimaisten elektronisen musiikin tähtien kanssa.

K-System on ensimmäinen suomalainen elektronisen musiikin artisti joka on julkaissut Top10 –hittikappaleen kolmella eri vuosikymmenellä. Viime vuonna julkaistut singlet I Got A Feeling ja Ocean Drive soivat valloittivat iTunesin myyntilistojen kärkisijat Suomessa. Joonas Hahmon kanssa yhdessä julkaistu Ocean Drive nousi maailman viidenneksi myydyimmäksi äänitteeksi omassa genressään ja päätyi mukaan maailman suurimpien DJ-tähtien levylautasille.