Kansainvälinen Puutarhatöissä Alastomana -päivä 7. toukokuuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on nykyisin täynnä erilaisia teemapäiviä, joista vain murto-osaa vietetään myös Suomessa. Nyt kun kevätkelit ovat poikkeuksellisen lämpimiä ja näyttävät lähipäivinä vain lämpenevän, niin Suomessakin on mahdollista viettää Puutarhatöissä Alastomana -päivää.

Kansainvälistä Puutarhatöissä Alastomana -päivää vietetään lauantaina 7. toukokuuta, jolloin ympäri Suomea näyttää kerrankin olevan tarpeeksi lämmintä teemapäivän viettämiseksi ulkosalla.

Erikoisen teemapäivän kehitti aikoinaan Body Freedom Collaborativen aktiivi Mark Storey, joka haluaa edistää ei-seksuaalisen alastomuuden yleistymistä ympäri maailmaa.

Rockin' it #feralfemale style to celebrate #worldnakedgardeningday

Kuva, jonka Britt Keene (@bferal) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat