Luksusmerkillä melkoinen hajuvesipullo! Uskaltaisitko käyttää tällaista?

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Hajuvesipulloissa merkittävä osa käyttökokemusta on tunnetusti hajuvesipullo, ja yhtiöt panostavat niiden suunnitteluun suuria summia. Nyt Moschino on ottanut todella yllättävän lähestymistavan Fresh-tuoksuunsa, sillä sen pullo ei välttämättä ole kaikkein houkuttelevin vaihtoehto.

Takavuosien supermalli Linda Evangelista kiinnitettiin tuoksun kampanjakasvoksi, ja hän poseeraa Moschino Fresh Couture Eau de Toilette -mainoksissa ikkunalasin kanssa. Teema sopii hyvin tuoksun pulloon, joka on suora kopio suosituista ikkunanpesuaineista.

Staran toimitus ei ole testannut tuoksua, mutta pullon ja kampanjan perusteella sen voisi kuvitella tuoksuvan ikkunanpesuaineelta. Vaikka pullo muistuttaa spray-pulloa, niin se ei ole kuitenkaan toimiva versio. Käyttäjä joutuu ottamaan pullosta korkin pois, kuten monissa muissakin hajuvesissä.

Moschino
Moschino