Ystävyyskorut ovat historiaa – nyt tulevat ystävyystatuoinnit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsina parhaan kaverin kanssa voitiin ostaa yhteiset korut, jotka toimivat ystävyyden symbolina. Riipuksissa oli esimerkiksi sydämen puolikkaat tai sitten ystävät saattoivat ostaa samanlaiset sormukset tai rannekorut. Nyt parhaan ystävän kanssa otetaan samanlaiset tatuoinnit.

Ystävykset ovat alkaneet ottamaan toistensa kanssa identtisiä tatuointeja merkiksi ystävyydestä. Tatuoinnit voivat olla joko täysin samanlaiset, toistensa vastakappaleet tai vaihtoehtoisesti myös täydentää toisiaan.

Myös Huippumalli Kendall Jenner on ottanut parhaan ystävänsä Hailey Baldwinin kanssa ystävyystatuoinnin. Naiset ottivat identtiset särkyneet sydämet keskisormiensa sivuun, jolloin tatuoinnit ovat piilossa keski- ja etusormien välissä.

Cute friendship tattoos on a couple great girls ^-^ #anchor #friendship#friendshiptattoo #tattoo #edmontontattoo #yegtattoo

Kuva, jonka (780)482-3876 (@kristintwright) julkaisi

#heart #hearttattoo #boobtattoo #breasttattoo #friendshiptattoo #soulsisters #tattoo #simplicityeverywhere #breasts #boob

Kuva, jonka Ariel (๑・ω・๑) (@pantykitty) julkaisi

❤ #friendshiptattoo #myeverything #justthreeofus #unbreakable #forever

Kuva, jonka @tinaa_cv julkaisi

För att fira att vi varit bästisar i tio(!) år drack vi iskall Raki och tatuerade oss igår…. ? Jag gjorde "You keep me safe" och Joanna tatuerade in "You keep me wild" för det är precis så vi funkar! Joanna lugnar min vildhjärna när jag är exalterad och impulsiv men framför allt håller hon mig på marken när jag blir alltför rastlös i själen. ☺️ Vi är varandras motpoler, den ena lugn och förnuftig och den andra äventyrslysten med obefintligt konsekvenstänkande. Jag får ständigt skäll för att jag pratar med främlingar och senast imorse skrek Joanna; -NU TAR DU HANDSPRIT EFTER ATT DU KLAPPAT DEN DÄR JÄVLA LODIS-KATTEN MED RÄVSKABB LINNEA!! ? Men även om jag sannolikt bidragit till en och annan semi-stroke i Joannas liv så vet jag att hon älskar mig ändå, precis för hur jag är. Och det är fan äkta vänskap… ? #tattoo #friendship #bff #friendshiptattoo

Kuva, jonka @bobcaat julkaisi