Älä itke suihkurusketuksen jälkeen – tyttö oppi kantapään kautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viikko sitten Skyler Davis päätti hieman hemmotella itseään ja mennä ottamaan hänen elämänsä ensimmäisen suihkurusketuksen. 17-vuotias Davis oli valmistautumassa koulun päättäjäistanssiaisiin, minkä vuoksi hän halusi saada iholleen hieman enemmän hehkua.

Suihkuruketuksen jälkeen rusketuksen täytyy antaa kunnolla kuivua ja asettua, minkä vuoksi asiakkaita neuvotaankin olemaan saunomatta ja hikoilematta. Davisiä ei kuitenkaan informoitu kunnolla siitä, että myös kyyneleet saavat suihkurusketuksen valumaan.

Davis oli ollut hyvin tyytyväinen rusketukseen lähtiessään Bella Via Day Spa -kauneushoitolasta. Hän oli pian tämän jälkeen kuitenkin Metro-lehden mukaan joutunut sanaharkkaan poikaystävänsä kanssa, mikä sai hänet itkemään. Nainen sai myöhemmin huomata kauhukseen, että rusketus oli valunut kyyneleiden mukana pois.

View post on imgur.com