Mila Kunis punasteli: ”Seksi Ashtonin kanssa on mahtavaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis sai Ashton Kutcherin kanssa esikoisensa yli vuosi sitten. Yleensä vauvavuoden kerrotaan olevan kaikista rankin vanhemmille, mutta Kunisia ei tunnu univelka painavan. Hän olisi jopa valmis tekemään jo lisää lapsia näyttelijämiehensä kanssa.

32-vuotias Mila Kunis kertoi The Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että hän haluaa lisää lapsia ja olisi jo valmis hankkimaan niitä. Ellen kysyi Kunisilta, että yrittävätkö he jo toista lasta. Tähän Kunis kysyi hämmentyneenä tarkentavan kysymyksen: ”Haluatko siis tietää harrastammeko me seksiä?”.

Ellen tarkensi, että hän halusi nimenomaan tietää harrastavatko Kunis ja Kutcher seksiä ja kuinka usein. Kunis oli vastannut Daily Mail -lehden mukaan kiusallisiin kysymyksiin hieman naureskellen ja paljastanut, että he harrastavat seksiä ja seksi Kutcherin kanssa on mahtavaa.