Kylie Jenner teki sovinnon Blac Chynan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Rob Kardashian yllätti perheensä äskettäin kihlautumalla mallityttöystävänsä Blac Chynan kanssa. Blac Chyna on Robin pikkusiskon Kylie Jennerin nykyisen poikaystävän Tygan entinen tyttöystävä ja heidän yhteisen lapsensa äiti, minkä vuoksi Kylien on ollut vaikeaa hyväksyä Blacia perheeseen.

Nyt 18-vuotias Kylie on haudannut sotakirveensä ja alkanut perheensä kannustamana ystävystymään Blac Chynan kanssa. Kylien päätökseen vaikutti lopulta se, että hän huomasi miten onnelliseksi Blac Chyna hänen velipuolensa Robin tekee.

Rob on viime vuosina pakoillut ihmisiä ja julkisia paikkoja pysytellen vain kotonaan. Perhe on Mirror-lehden mukaan onnellinen siitä miten Blacin seura on mieheen vaikuttanut, koska hän on alkanut tulemaan uudelleen ulos kuorestaan ja olemaan sosiaalisempi.