Yksipyöräisellä vuoristopolulla – video saa haukkomaan henkeä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksipyöräisellä ajaminen on taito, joka onnistuu harvalta ilman kärsivällistä harjoittelua. Vielä harvemmalta se onnistuisi vaarallisessa vuoristomaastossa, jossa tavallinenkin pyöräily on haastavaa.

Youtuben Junkin Video -kanavalla nähdään video, joka on omiaan samaan etenkin korkean paikan kammosta kärsivät haukkomaan henkeään. Siinä hurjapää ajelee yksipyöräisellä kapeita vuoristopolkuja pitkin.

Koska stuntti ei olisi ilmeisesti tarpeeksi hurja vielä sellaisenaan, kuvaa kuljettaja suoritustaan samalla selfiekeppiin kiinnitetyllä kameralla. Valitettavasti Youtube-videolta ei selviä, kuka hurjan suorituksen tehnyt hurjapää on.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat