70-vuotias Goldie Hawn ihastuttaa sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

70-vuotias näyttelijätär ja isoäiti Goldie Hawn on ikäisekseen todella hyvässä kunnossa. Hawn julkaisee sosiaalisessa mediassa hauskoja kuvia ja videoita, joista käy ilmi, että nainen viettää edelleen todella aktiivista elämää.

Goldie Hawn on julkaissut omasta arjestaan Instagram-tilillään kuvia ja videoita, joissa hän kuntoilee, hassuttelee ja viettää aikaa perheensä kanssa. Hawnilla on erinomaisen hyvä huumorintaju, joka käy hyvin ilmi hauskoista tilanteista kun nainen esimerkiksi esittää Forest Gumpia juoksulenkillään.

70-vuotias näyttelijätär on ottanut Instagramin haltuunsa vasta noin kuukausi sitten, mutta hän on saanut hyvin pienen ajan sisällä itselleen jo yli 211.000 seuraajaa. Pirtsakan isoäidin kommellukset ovatkin hauskaa seurattavaa kun Hawn tuntuu olevan rento ja aito oma itsensä joka tilanteessa.

Have to clear my brain after watching all of this election frenzy ?

Video, jonka Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) julkaisi

My happy hour cocktail ?#greenjuice

Video, jonka Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) julkaisi

Still running!! #forestgump

Video, jonka Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) julkaisi

Happy #NationalPuppyDay!! ?? #BennyandRupert

Video, jonka Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) julkaisi

Happy Saturday!

Video, jonka Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) julkaisi