Hintalappu kiinni astiassa – näin se lähtee sekunneissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusiin astioihin ja purnukoihin kiinnitetyt liimapintaiset hintalaput tarttuvat muovi-, lasi- ja posliinipintoihin yleensä todella lujasti kiinni. Hintatarran irrottamiseen tarvitaan kärsivällisyyttä, koska yleensä sitä tulee raaputtaa kynnellä tai yrittää lämpimässä vedessä liottamalla pois.

Useimmat luovuttavat ja antavat epäsiististi revityn puolikkaan tarran olla astian pohjassa kiinni monen käyttökerran verran ennen kuin se irtoaa itsestään pesussa pois. Nyt Huffington Post kertoo Home Made Simple -ohjelmassa esitellystä vinkistä, jonka avulla hintatarran saa poistettua helposti ja nopeasti.

Astiaan kiinnitetyn hintatarran poistamiseen tarvitset vain lämmintä ilmaa puhaltavan hiustenkuivaimen ja kymmenisen sekuntia aikaa. Lämmintä ilmaa tulee puhaltaa suoraan tarraan, jolloin sen liimapinta lämpenee hieman. Muutaman sekunnin lämmittämisen jälkeen tarra on valmis irrotettavaksi ilman sotkua tai repeämistä.