Odotettu keksintö resetoi modeemia kunnes nettiyhteys palaa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa suomalaiskodeissa taistellaan tänäänkin nettiliittymien kanssa, kun joko operaattorissa tai kodin modeemissa on vikaa. Modeemin tai reitittimen resetointi auttaa usein akuuttiin ongelmaan, sillä sen jälkeen nettiyhteys yleensä palaa.

Nyt tähän ongelmaan on viimeinkin kehitetty apuväline. Reset Plug on pienikokoinen lisälaite, joka sijoitetaan modeemin tai reitittimen sähköpistokkeeseen. Se katkaisee automaattisesti virran laitteesta hetkeksi aina kun se menettää verkkoyhteyden, jolloin asukkaiden ei tarvitse enää itse astella reitittimen luokse sitä resetoimaan.

Reset Plug jatkaa resetointeja niin pitkään kunnes verkkoyhteys palaa laitteeseen. Laitteen hinta on Yhdysvalloissa 60 dollaria, mutta sen saatavuudesta Suomeen ei ole vielä tietoa. Välitöntä tarvetta tälle uutuustuotteelle ainakin olisi monissa asunnoissa ja toimistoissa.