Pihapuussa tapahtui kummia – papukaija lauloi ”I Believe I Can Fly”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisperheen illanvietto on kokenut yllättävän käänteen pihapuuhun lennähtäneen papukaijan vuoksi. Linnun erikoiset äänet olivat kiinnittäneet perheenjäsenten huomion ja yksi heistä päätti tallentaa tapahtuman videolle.

Yön pimeydestä kantautuvat äänet on julkaistu huvittavalla Youtube-videolla. Ihmisäänien joukosta erottui papukaijan lauluääni, joka toisti I Believe I Can Fly -hittibiisin sanoja. Laulun kuultuaan ihmiset repesivät kovaääniseen nauruun. Daily Mail -lehden mukaan oudosta tapahtumasta on julkaistu useita videota netissä.

Niistä käy ilmi, että papukaija toisti sanoja, joita perheenjäsenet huutelivat sille. Lintuasiantuntija Greg Glendellin mukaan videoilta kuuluvien äänien perusteella kyseessä on todennäköisesti amatsoni. Hän pitää täysin mahdollisena sitä, että kuvatut videot ovat aitoja, sillä useimmissa videoissa esiintyy amatsoneille tyypillisiä äännähtelyitä.