Taapero leikki imurilla – sitten se käynnistettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet hyvin yksinkertaisetkin ja pienet asiat saattavat naurattaa perheen pienimpiä. Aikuisille arkipäiväiset kodinkoneet voivat saada pikkuisen viihtymään tuntikausienkin ajaksi niiden parissa.

Nyt videolle on tallentunut pienen taaperon ja imurin välinen hauska suhde.

Aiemmin olemme nähneet miten vauvat ovat saaneet hellyttäviä naurukohtauksia pölynimurin vuoksi. Nyt pölynimurin ääni sai aikaan pienessä taaperossa sellaisen reaktion, että lapsi ei varmasti itsekään tiedä mitä imuri saa hänet tuntemaan.

Vanhemmat ovat kuvanneet huvittuneena videolle pientä poikaansa, jonka ilme on sanoinkuvaamaton kun poika laittaa imurin päälle. Pojan ilme on todella hämmästynyt kun imurin ääni saa pojan avaamaan suunsa niin auki, että silmätkin suurentuvat ja pojan koko tajunta näyttää kokevan jotakin todella mullistavaa.