Elokuvalehti Variety ylistää Angry Birds -elokuvaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Rovion kovasti odotettu Angry Birds -elokuva saa pian ensi-iltansa ympäri maailmaa. Kyseessä on Suomelle merkittävä asia, sillä elokuvan menestys määrittelee pitkälti myös Rovion menestyksen ja työpaikkojen säilymisen. Nyt moni suomalainen saa huokaista helpotuksesta.

Maailman arvostetuimpiin elokuvalehtiin lukeutuva Variety on juuri julkaissut elokuva-arvostelun, joka on suomalaisittain erittäin positiivinen. Elokuvalehti hehkuttaa elokuvaa vuolaasti, sillä se toteaa sen muun muassa ylittävän kaikki odotukset ja toteaa viihdyttävän elokuvan vitsien olevan onnistuneita.

”Rich in color, energy and perfectly dreadful puns, this film adaptation of the Finnish gaming phenomenom surpasses all cynical expectations.”

Columbia Picturesin tuottamaa suomalaisen Rovion hahmoista kertovaa elokuvaa juhlittiin viime viikolla Havaijilla Mauin elokuvafestivaaleilla. Elokuvaa nähtiin juhlimassa myös julkkistähtiä, kuten Jason Sudeikis, Josh Gad ja Maya Rudolph. Luonnollisesti mukana olivat myös varsinaisista Angry Birds -hahmoista muun muassa Red, Pommi ja Sakke.

Angry Birds -elokuvan amerikkalaisessa versiossa kuullaan muun muassa Bill Haderin, Maya Rudolphin Peter Dinklagen, Hannibal Buressin ja Danny McBriden ääniä. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 13. toukokuuta 2016.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash