Contour-villitys leviää maailmalla – nyt meikataan kauniimmat jalat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset käyttävät meikkaamisessa contouring-tekniikkaa, jossa kasvojen piirteitä korostetaan ja häivytetään luomalla tummemilla ja vaaleammilla sävyillä kasvoihin valoja ja varjoja. Nyt samanlaista tekniikkaa käytetään myös kauniimpia jalkoja tavoitellessa.

Liveglam.co on julkaissut Instagram-tilillään lyhyen ohjevideon, jossa näytetään miten täydelliset kesäjalat maalataan tummemman varjostusvärin avulla. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana mihin tilaisuuteen jalkapöytiään kaunistaa, koska väri luultavasti leviää iholla jonkin ajan kuluttua ja tahraa kengät nopeasti.

Varjostamista pystyy käyttämään lähes mihin kehon osaan tahansa, ja näyttelijöiden tiedetäänkin saavan monesti täydellisen pyykkilautavatsan luomisessa maskeeraajiltaan apua. Nyt verkko kuitenkin täyttyy erilaisista ohjevideoista, joiden avulla kuka tahansa pystyy loihtimaan itselleen esimerkiksi muodokkaamman takapuolen, lihaksikkaamman vartalon ja suuremmilta näyttävät rinnat meikkien avulla.