Mies kuvasi itseään 5 vuotta videolle – nyt julkaisi tuloksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon upeita timelapse-videoita, joiden tekemiseen ihmisiltä on kulunut useita vuosia. Pienistä kuvista ja lyhyistä videoista koostetut lopputulokset ovat yleensä tehty tallentamaan omien kasvojen muutoksia, lomamatkaa, tai vaikkapa lemmikin tai oman lapsen kasvamista.

Nyt Sam Reid -niminen nuori mies on kuvannut itseään viiden vuoden ajan joka päivä saadakseen aikaan melko vaikuttavan lopputuloksen. Reid otti itsestään viiden vuoden ajan kuvia, jotka koostamalla hän sai aikaan videon, jossa hän laulaa Coldplayn My Life in Technicolor -nimisen kappaleen.

Reid on alkanut kuvaamaan videota 23. helmikuuta vuonna 2011, ja hän sai sen viimein valmiiksi 19. huhtikuuta 2016. Videon tekemiseen on vaadittu paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, mikä on kuitenkin lopulta tuottanut palkitsevan lopputuloksen.