Fitness-ohjaaja viimeisillään raskaana – nostaa yhä 90 kiloa maasta

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ohjaaja Emily Breeze Watson on viimeisillään raskaana, mutta hän nostaa edelleen painoja voimatreeneissä kuusi kertaa viikossa. Watsonin treenaustahti ei ole raskauden myötä vähentynyt, mikä saa monet kritisoimaan naista ja jättämään ilkeitä kommentteja hänelle sosiaalisessa mediassa.

Watson tekee edelleen maastavetoliikettä 90 kilon painoilla vaikka hänen synnytyksensä voi käynnistyä käytännössä minä hetkenä hyvänsä. 31-vuotias kunto-ohjaaja kehottaa oman esimerkkinsä avulla muitakin odottavia äitejä pysymään aktiivisina ja liikkumaan oman kuntonsa ja jaksamisensa mukaan läpi raskauden.

Moni lääkäri ohjeistaa raskaana olevia naisia välttämään isojen painojen siirtämistä, kantamista ja nostamista raskausaikana, mutta Watson kertoo hänen lääkärinsä olevan täysin samaa mieltä naisen kanssa hänen jaksamisestaan. Watson on ollut aina kova urheilija, minkä vuoksi raskaus ei ole saanut häntä lopettamaan. Watson onkin sitä mieltä, että raskaus ei ole sairaus, joten hän ei ole hidastanut treenitahtiaan.