Opettaja antoi oppilaille upeat elämänohjeet – nämä jokaisen kannattaa muistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Opettajat tietävät miten tärkeää lepo ja rentoutuminen aivoille on ennen tärkeää koetta. Tämän vuoksi eräs opettaja päätti antaa oppilailleen hieman normaalista poikkeavamman kotitehtävän viikonlopun ajaksi ennen kuin nuorilla tulisi olemaan SAT-tasokoe.

Opettaja oli antanut oppilailleen mukaan monisteen, jossa oli pitkä lista tehtäviä, joista oppilaiden tulisi viikonlopun aikana suorittaa mahdollisimman monta kohtaa. Opettaja tuntuu todella tietävän mistä naruista 11-vuotiaiden lasten kanssa tulee vetää, koska listassa oli muun muassa jäätelön syömistä ja hymyilemistä.

Lista ei koostu perinteisistä kertaustehtävistä vaan asioista, jotka tulevat auttamaan lapsia rentoutumaan. Listassa kehotetaan syömään makeisia ja jäätelöä, lukemaan kirjaa, viettämään aikaa rakkaimpien kanssa, nauttimaan kauniista säästä ja pelailemaan ulkona.