Justin Bieber vietti iltaa homobaarissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popmaailman hulivilipoika Justin Bieber on monen teinitytön idoli. Miljoonat naiset ympäri maailmaa haaveilevat edes pienestä hetkestä hänen kanssaan. Nyt Justin Bieber on viettänyt iltaa homobaarissa.

Pohjois-Hollywoodissa on paikka nimeltään Club Cobra. Kyseessä on yksi Los Angelesin suosituimmista homobaareista, jossa järjestetään erilaisia teemailtoja samasta sukupuolesta kiinnostuneille. Justin Bieber käveli klubin ovesta sisään lauantaina yksin henkivartijansa kanssa.

Bieber tilasi oluen ja hän sai kunnian olla alkuillan ainoa asiakas. Ovimies intoutui kuuluisasta vieraasta niin paljon, että otti yhteiskuvan popparin kanssa. Justin Bieber tuskin tiesi, että kyseessä oli homobaari, vaikka sinne on tervetulleita kaikki ihmiset seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Hän lähti juomansa nautittuaan kohti kantabaariaan, Sunset Stripillä sijiatsevaa 1 OAK:ia, TMZ uutisoi.

Justin Bieber in the house @clubcobra!!! Take that!!! #clubcobra #noho #justinbieber #boom

Kuva, jonka Robert Sebastian (@dvine74) julkaisi