Täydellinen bikinipeppu?! Jasmin Tookes ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpaan kärkikaartiin nousee vuosittain vain muutamia uusia tähtiä, ja nyt eräs heistä on amerikkalainen mallikaunotar Jasmine Tookes. Hänet on kiinnitetty maailmankuulun Victoria’s Secretin arvostettuun tiimiin, ja parhaillaan kaunotar on jo merkin kuvauksissa.

Jasmin kuvattiin eilen St. Barthsilla sijaitsevalla uimarannalla, jossa hän oli Victoria’s Secretin mallikuvauksissa monien muiden supermallien tavoin. Tookes oli yksi päivän kuvatuimmista malleista, joten hänellä on vielä edessään pitkä ja menestyksekäs malliura.

Jasmine Tookes on Kaliforniassa varttunut kaunotar, joka aloitti malliuransa 15-vuotiaana äitinsä innoittamana. Jasminen äiti on stylisti, joten myös tytär oli muodin kanssa tekemisissä pienestä pitäen. Teini-ikäisen mallilupauksen löysikin eräs äidin työtovereista. Tähän mennessä Jasmine on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi myös muun muassa GAP, DKNY ja UGG -merkeille sekä Vogue-lehden Italian version sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash