Timelapse-video lumimyrskystä – tätä näkyä tuskin kaipaat!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Virginian Purcellvillessa asuva yhdysvaltalaismies on kuvannut upean timelapse-videon lähes loputtomasta lumisateesta. Jonas-myrskyn seurauksena Ryan McElhennyn perheen piha ja terassi alkoi täyttyä uhkaavaa vauhtia lumesta.

Ryan oli asettanut GoPro-kameran kuvaamaan lumisadetta vuorokauden ajaksi. Lumisateen alkamisen jälkeen lunta tuprutti taukoamatta yön yli. Sen seurauksena terassi sai paksun lumipeitteen, joka vain kasvoi tunti tunnilta.

Video päättyy siihen, kun lumi peitti ikkunan ja näin ollen näkyvyyden pihalle. Daily Mail -lehden mukaan lunta satoi kutenkin vielä senkin jälkeen. Vaikuttaisi siltä, että Jonas-myrsky aiheutti asukkaille valtavan määrän lumitöitä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat