Unelmaduuni tarjolla: Finnmatkat hakee hotellitestaajaa Kreetalle

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten unelmissa on usein erityisesti talvisin loma jossain aurinkoisessa ja lämpimässä maassa. Matkaoppaat ja lentoemännät pääsevät nauttimaan näistä olosuhteista jo ihan työn puolesta, mutta niin myös Finnmatkojen parhaillaan hakema hotellitestaaja.

Yhtiö hakee tänään julkaistulla työpaikkahakemuksella hotellitestaajaa kesätyöhön. Työnkuvaan kuuluu Sansimar-ketjun hotellien testaaminen Kreetalla. Sensimar-hotellit ovat ilman lapsia matkustaville aikuisille suunniteltuja hotelleja.

– Tarjoamme töitä intohimoiselle seikkailijalle, jolle matkailu, kohteiden vertailu ja kokemusten jakaminen sosiaalisessa mediassa on elämäntapa. Haemme reipasta persoonaa, joka on sulava sosiaalisessa mediassa ja jolla on kokemusta myös kuvaamisesta, kertoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Julia Melnik.

Finnmatkat painottaa, että kyseessä on oikea työ, josta maksetaan palkkaa. Hotellitestaaja raportoi Sensimar-hotellien tunnelmasta, ruokailee gourmet-ravintoloissa ja testaa hotellien palveluja. Palkattavalta henkilöltä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, reipasta asennetta ja hyvää englannin kielen taitoa. Työ alkaa heinäkuussa.