Hämmentävä hittileffa saa jatkoa – LeBron James kohtaa Väiski Vemmelsäären

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1996 ilmestynyt Space Jam -elokuvassa koripallotähti Michael Jordan kohtasi Väiski Vemmelsäären sekä muut Looney Tunes -hahmot. Animaatioita ja oikeita näyttelijöitä yhdistelleessä elokuvassa sankarit ottivat mittaa pahoista avaruusolioista koripallokentällä.

Erikoisesta juonestaan huolimatta Space Jam oli suuri hitti. Nyt elokuva on saamassa jatkoa ilman Michael Jordania. Hänen tilallaan jatko-osassa nähdään Cleveland Cavaliersin riveissä pelaava ja Yhdysvaltojen koripallojoukkuessa olympiakultaa voittanut NBA-tähti LeBron James.

Variety-sivuston mukaan Space Jamin jatko-osan ohjaajaksi kaavaillaan lukuisista Fast and Furious -elokuvista vastannutta Justin Liniä. LeBron James on aikaisemmin nähty valkokankaalla Amy Schumerin tähdittämässä Ihan yössä -elokuvassa. Lisäksi hän on esiintynyt muun muassa HBO:n Entourage-sarjassa.