Taloyhtiön päätös kielsi WLAN-verkot – totta vai parodiaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa säännöt, kiellot määräykset ovat tunnetusti monille pätemistä kaipaaville kaikki kaikessa, ja ajoittain näissä mennään raikkaasti metsään sekä lainsäädännön että terveen järjen kannalta. Nyt verkossa leviää eräs tapaus, joka on jo niin erikoinen, että sitä epäillään vitsiksi.

Verkossa leviää nimittäin valokuva taloyhtiön päätöksestä, jossa asukkailta kielletään WLAN-verkot koko talossa. Langattomia internet-verkkoja ei luonnollisesti voi kieltää missään tilanteessa, mutta asiakirjan mukaan taloyhtiön hallitus uhkaa sellaisia käyttäviä jopa huoneiston haltuunotolla. Asunnoissa voidaan tehdä myös tarkastuksia, joissa modeemit voidaan takavarikoida. Luonnollisestikaan mikään edellä mainituista ei ole laillista.

Moni kuvan nähnyt on epäillyt sen olevan ainoastaan hauska vitsi. Koska valokuvan alkuperäistä ottajaa ja levittäjää ei ole tiedossa, on asiakirjan vahvistaminen toistaiseksi mahdotonta. Staran toimitus pyytääkin nyt valokuvan ottajaa ottamaan yhteyttä, jotta tilanteeseen saadaan varmuus. Joka tapauksessa kuvasta on tullut jo nettihitti sosiaalisessa mediassa.

Facebook
Facebook