Tässä tulos, kun hevoset haluavat syliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hevoset painavat paljon, mikä on jo yksi syy siihen minkä vuoksi niitä ei pysty pitämään sylissä. Hevoset eivät luonnollisesti edes hakeudu ihmisen syliin, mutta hellyttävältä YouTube-videolta nähdään, että poikkeuksia tähänkin sääntöön löytyy.

YouTube-videolla nähdään hauska kooste, jossa erikokoiset ja -ikäiset hevoset hakeutuvat ihmisten paijattavaksi. Hevosten hoitajat ja omistajat näyttävät tulevan todella onnellisiksi kun hevoset hakevat niiltä suurieleisesti läheisyyttä ja hellyyttä.

Isommat hevoset eivät enää mahdu hoitajiensa syliin, mutta nekin makoilevat mielellään lempi-ihmisensä vieressä lepuuttaen päätään hoitajan sylissä. Pienemmät sen sijaan kaatavat hoitajansa maahan ja kiipeävät ihmisten syliin makaamaan.