Dr Pepper limsapullossa kellui rotta – huomattiin vasta juomisen jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasissa asustelevat isovanhemmat olivat antaneet kolmevuotiaan lapsenlapsen juoda heidän ostamaansa Dr Pepper -virvoitusjuomaa. Vasta sen jälkeen kun poika oli juonut pullosta isovanhemmat huomasivat kauhukseen, että pullossa kellui iso kuollut rotta.

Kolmevuotias Kayden oli juonut limsaa suoraan pullosta automatkalla. Koska lapsi ei ollut juonut kaikkea, hän oli antanut pullon takaisin isovanhemmilleen sen sulkemista varten. Pulloa sulkiessaan pojan isoisä John Graves oli huomannut, että pullon sisällä on kuollut rotta.

Kuvat isokokoisesta kuolleesta rotasta lähtivät heti leviämään ja uutiset alkoivat kiinnostumaan tapahtuneesta. Kayden vietiin välittömästi lääkärin tarkastettavaksi, mutta hän ei ollut onneksi saanut mitään tauteja pullosta.

Moni voi ihmetellä miten rotta on mahtunut pulloon, mutta rotta pystyy monien yllätykseksi mahtumaan jopa kolikon kokoisesta reiästä halutessaan. Click 2 Houston -uutisten mukaan Dr Pepper -tehdas on pyytänyt perhettä lähettämään tuotteen heille testattavaksi, mutta isoisä Graves haluaa ensin teettää omat testit ennen kuin suostuu luopumaan kuolleesta rotasta ja pullosta.