Jessica Simpson tyrmäävä näky iltapuvussa – rinnat pääosassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Jessica Simpson on kertonut, että hän uskoo pussailemisen olevan avainasemassa onnistuneeseen avioliittoon. Simpson näyttää panostavan hellyydenosoitusten lisäksi parisuhteessaan myös yhteisiin treffi-iltoihin laittautumalla kauniiksi miestään varten.

35-vuotias Simpson nähtiin viikonloppuna miehensä Eric Johnsonin kanssa illallistamassa. Aviopari oli Beverly Hillsissä sijaitsevassa Mastro’s Steakhouse -ravintolassa, jossa he käänsivät varmasti muiden asiakkaiden päät näyttävällä sisääntulollaan.

Jessica Simpson on aiemmin paininut ylipainon kanssa, mutta tällä hetkellä kaunotar näyttäisi olevan melko sinut omien muotojensa kanssa. Nainen oli todella tyrmäävä ilmestys sinisessä iltapuvussaan, joka näytti paljasta pintaa ja esitteli Simpsonin rintavarustusta.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat