Someraivo repesi takapuolesta – rasistikortti viuhui heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toista lastaan odottava näyttelijätär Blake Lively on saanut ihmiset suuttumaan kuvailemalla omaa takapuoltaan ajattelemattomasti. Lively lainasi kuvatekstissään vanhan laulun lyriikoita, joihin viitaten hänellä olisi omien sanojensa mukaan tummaihoisen naisen takapuoli.

28-vuotias Blake Lively julkaisi 2016 Cannes Film Festival -elokuvajuhlilla otettuja kuvia itsestään. Nainen laittoi vierekkäin kaksi punaisella matolla otettua kuvaa, joista toinen oli otettu edestä ja toinen takaa. Kuvaukseen näyttelijätär oli kirjoittanut: ”L.A. face with an Oakland booty”.

Kuvaus on The Cut -sivuston mukaan lainattu Sir Mix-a-Lot -nimisen artistin Baby Got Black -kappaleelta. Livelyn mukaan hänen kasvonsa kuvastavat siis Los Angelesin glamouria ja takapuoli Oaklandissa asuvaa tummempaa väestöä, mikä on saanut ihmiset vihastumaan, New York Magazine uutisoi.

L.A. face with an Oakland booty

Kuva, jonka Blake Lively (@blakelively) julkaisi