Instagramissa ”piilotettu” viestilaatikko – näin se löytyy!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuvapalvelu Instagram uudistui taannoin, ja samalla sovelluksen ulkoasu muuttui täysin. Uudistusten myötä on myös selvinnyt, että Instagramista löytyy Facebookin tapaan oma piilotettu viestilaatikko. Piilotettuun viestilaatikkoon pääsee painamalla ensin koti-nappia sovelluksen vasemmassa alareunassa.

Tämän jälkeen tulee painaa oikeassa yläkulmassa olevaa viestilaatikkoa. Mikäli käyttäjälle on tuntemattomilta tulleita viestejä, pitäisi vastaanotettujen viestien yläpuolella olla sininen viestipyynnöt-laatikko. Mikäli laatikkoa ei löydy, tarkoittaa se ettei tuntemattomilta ole tullut viestejä.

Piilotetun viestilaatikon ideana on se, ettei kuka tahansa voi lähetellä sinulle kuvia joita et halua nähdä. Mikäli viestipyyntöjä tulee ei-toivotulta henkilöltä, voi niiden saapumisen estää hänen profiilissaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat