Poliisiauton kamera tallensi sankariteon – miehen henki pelastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on totuttu näkemään kojelautakameroiden kuvaamia onnettomuusvideoita ja vähältä piti -hetkiä, mutta joskus ne taltioivat myös sankaritekoja. Alaskan Anchoragen poliisilaitoksen Facebookissa julkiasemalla videolla nähdään tällainen tilanne.

Kojelautakameran tallentama video alkaa poliisin saapumisesta onnettomuuspaikalle. Katumaasturi on kaatunut kyljelleen ja syttynyt tuleen. Auton kuljettaja on edelleen jumissa ajoneuvon sisällä.

Anchoragen poliisilaitoksen konstaapeli Mitchel Veenstra ja neljä sivullista vapaaehtoista auttavat miestä. He nostavat ajoneuvoa, jolloin kuljettaja saa liikutettua sen alle jäänyttä kättään. Lopulta auttajat taluttavat järkyttyneen miehen pois palavan auton luota.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat