Twilight-fanien päiväuni viimein Instagramiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvasta tunnettu näyttelijä Taylor Lautner perusti juuri oman Instagram-tilin. Ilmeisesti fanit ovat odottaneet malttamattomina miehen ilmestymistä sosiaaliseen mediaan, koska Lautnerin kanava sai heti ensimmäisien tuntien aikana yli puoli miljoonaa seuraajaa.

24-vuotias Lautner myöntää ensimmäisen julkaisunsa yhteydessä olevansa auttamattomasti myöhässä Instagram-tilinsä kanssa, mutta hän toteaa, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Lautner kuvasi ensimmäisenä julkaisunaan minuutin videon, jossa nähdään myös vierailijoita.

Lautner pohtii videolla näyttelijä Adam Sandlerin kanssa millainen hänen ensimmäinen julkaisunsa tulisi olemaan. Kun Sandler ei suostu näyttäytymään Lautnerin videolla, mies pyytää avukseen David Spadea. Spadekaan ei ole innoissaan Lautnerin keksimästä tanssista, mutta suostuu lopulta videolle Lautnerin tarjotessa hänelle entisen tyttöystävän Taylor Swiftin puhelinnumeroa.