Tiesitkö? Nachot ovat myös herkullinen jälkiruoka

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nachot, eli maissilastut, ovat suosittuja naposteltavia herkkuja. Niitä tarjoillaan yleensä salsan, guacamolen, juuston tai lihan kanssa. Maissilastut sopivat monille ruoka-aineallergioista kärsiville, koska niissä ei ole käytetty kuin maisssijauhoja, vettä, öljyä ja suolaa.

Pure Wow -sivusto vinkkaa, että maissilastuja voi tehdä myös itse suolattomina versioina ja ne sopivat makoisaksi jälkiruoaksi. Maissilastut sopivat erinomaiset muun muassa maapähkinävoin, kermavaahdon, suklaakastikkeen tai marjojen kaveriksi.

Maissilastujälkiruoka ei vaadi asettelua tai muitakaan kommervenkkejä. Ripottele nachojen päälle kanelia ja lisää kermavaahtoa ja suklaalevitettä mielesi mukaan. Mikäli haluaa tehdä pienempiä annoksia, kannattaa marjat ja suklaakastike lisätä vasta jokaiseen annokseen erikseen.