Oppilas oli jatkuvasti myöhässä – lepytteli opettajaa nerokkaalla tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan oppilailla oli tapana tuoda opettajalle ensimmäisenä koulupäivänä omena kolulumenestyksen takaamiseksi. Eräs krooninen myöhästelijä päätti yrittää lahjoa opettajaa hedelmän sijaan kokonaisella kakulla.

Imgur-sivustolla jaetussa kuvasarjassa nähdään kekseliäs keino, jolla eräs oppilas yritti tehdä sovintoa opettajansa kanssa. Jatkuvasti myöhässä oppitunnille tullut tyttö toi opettajalleen kakun anteeksipyyntönä.

Leivosta koristaa teksti, jossa opiskelija pahoittelee olleensa joka päivä myöhässä miehen oppitunneilta. Opettajan ilmeen perusteella hän vaikutti suhtautuvan lahjusten antamiseen hyvin mielin. Ilmeisesti mies ei ehtinyt kiinnittämään huomiota kakun koristetekstin kirjoitusvirheisiin.

This made me smile