Uusi superbändi: Rage Against The Machine, Public Enemy ja Cypress Hill yhdessä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen Rage Against The Machine -yhtyeen Twitter-sivulla jaettiin tannoin linkki Prophets of Rage -nimiselle verkkosivustolle. Sivulla oli toukokuun loppuun päiviä laskeva laskuri ja yhtyeen kappaleen nimeen viittaava hashtag #TakeThePowerBack.

Nyt Billboard-lehti on paljastanut, mikä Prophets of Ragessa on. Kyseessä on Rage Against The Machinen ja hiphopin suuriin nimiin lukeutuvien Public Enemy ja Cypress Hill -kokoonpanojen jäsenten yhteinen superbändi. Yhtye tulee esittämään kappaleita kaikilta kolmelta yhtyeeltä.

Prophets of Rage koostuu Rage Against The Machinen kitaristi Tom Morellosta, basisti Tim Commerfordista ja rumpali Brad Wilkista, Public Enemyn Chuck D:stä ja Cypress Hillin B-Realista. Superbändin nimi tulee Public Enemyn It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back -levyn samannimisestä kappaleesta.

Rage Against The Machine ja Public Enemy tunnetaan kantaaottavista sanoituksistaan, joten superbändin perustaminen ajoittuu sopivasti Yhdysvaltojen presidentinvaalien vuodelle. Prophets of Ragen ensiesiintyminen tulee tapahtumaan 3. kesäkuuta Los Angelesin Hollywood Palladiumilla.