Tulisasta tuli bikinikaunotar – herutteli huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä uransa aloittanut poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos vietti parin vuoden ajan hiljaiseloa otsikoista. Tänä vuonna hän on kuitenkin tehnyt paluuta paparazzikuviin, kun kohukaunotar on lomaillut Dubaissa. Nykyisin hän on uransa parhaassa kunnossa.

Eilen Tulisa ikuistettiin Mallorcalla, jossa hän on parhaillaan lomailemassa. Hän näytti nauttivan täysin rinnoin auringosta huvijahdin kannella, vaikka paparazzi räpsi samaan aikaan kuvia vieressä.

X Factor -tuomarinakin tunnetuksi tulleen Tulisa Contostavlosin fiktiivinen Sky-esikoisromaani kertoo lontoolaisesta koulutytöstä, joka nousee tähteyteen köyhyyden keskeltä. Kirja peilaa löyhästi Tulisan omaa elämää, mutta sen kerrotaan silti olevan fiktiivinen teos. Neitokaisen yhtye N-Dubz julkaisi vuonna 2010 N-Dubz – Against All Odds: From Street Life to Chart Life -kirjan. Tulisa on myös itse julkaissut aiemmin Honest: My Story So Far -omaelämäkerran.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash