Benjamin Peltosen uusi musiikkivideo tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaisen some-tähtenä julkisuuteen nousseen Benjamin Peltosen musiikkiura on käynnistynyt vauhdikkaasti, ja mies onkin niittänyt menestystä Suomen lisäksi myös ulkomailla. Nyt 19-vuotias poplupaus on julkaissut musiikkivideon uuteen Body-nimiseen kappaleeseen.

Body-kappale on Benjaminin Fingerprints-albumin uusin sinkkulohkaisu, joka on Benjaminin neljäs julkaistu kappale. Uunituoreella musiikkivideolla nuori mies on kuumissa tunnelmissa vaalean kaunottaren kanssa.

Viettelevällä kappaleella Benjamin laulaa siitä kuinka tyttö ja hänen täydellinen vartalonsa ovat saaneet hänet sekaisin. Musiikkivideo tukee laulun sanojen kuumaa tunnelmaa ja saa varmasti useimmat fanitytöt kilpailemaan mielessään paikasta nuoren popparikomistuksen kainalossa.