Emojeilla voi nyt tilata hotellin huonepalvelusta

Digi Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emoji-kuvien käyttö ei rajoitu enää pelkän kavereiden välisen keskustelun ja some-viestien piristämiseen. Amerikkalaisessa hotellissa niitä voi jo käyttää huonepalvelun tilaamiseen. New Yorkin Aloft Hotels -ketju on ottanut käyttöön Text it, Get it -nimisen pavelun.

Tämä mahdollistaa ruokien ja muiden pavelujen tilaamisen omaan hotellihuoneeseen pelkkiä emoji-kuvia lähettämällä.

Hotellin huoneista löytyy menu, joka opastaa kävijöille mitä palveluita milläkin hymiöllä saa. Esimerkiksi puhelimen laturin tilaaminen onnistuu puhelimiin liittyvillä kuvilla, ja krapulan helpotusta saa vesipisaraa, lääkepilleriä ja banaania esittävillä emojeilla.

– Vieraamme voivat nyt viestittää meille samalla tavalla kuin he viestittävät toisilleen, Starwood Hotelsin Paige Francis kuvaili uutta palvelua Mashable-sivustolle.