Victoria Silvstedt luksushotellin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien muiden maailmantähtien tavoin, myös julkkiskaunotar Victoria Silvstedt on hiljattain valinnut lomakohteekseen Etelä-Ranskan. Ylellisestä elämäntyylistä nauttiva kaunotar on usein muistanut fanejaan päivittämällä lomakuviaan Instagramiinsa, mutta nyt hän on ollut paparazzin tähtäimessä.

Victoria lomailee parhaillaan Cannesin elokuvajuhlilla ja asuu Hotel du Cap Eden Rocissa monien muiden julkkistähtien tavoin. Eilen hänet ikuistettiin paparazzikuviin hotellin uimarannalla, jossa hän vietti aikaansa punaisissa uikkareissa.

Entisellä Playboy-malli Victoria Silvstedtillä on edelleen ammattimainen ote kameran edessä poseeraamiseen. Ranskan Rivieralla usein nähty kaunotar viihtyy vapaa-ajallaan varsinkin yksityisjuhlissa, ja neitokainen onkin suosittu vieras alueella seilaavien huvijahtien kannella.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splashv
Splashv